Yedigöller dünyanın en güzel tabiat parklarından birisidir.İçinde barındırdığı endemik bitki ve ağaç çeşitleri ile muhteşem bir görsel şölene sahip bölgedir.Sonbaharda Yedigöller rengarenk olur. Evet yanlış duymadınız! Yapraklar sarı-kırmızı-yeşil-altın sarısı derken muhteşem bir görselliğe bürünür.
05 Kasım Perşembe Gecesi 22.00 Hareketli
9500 TLSüper Fiyat
06-08 Kasım Yedigöller Sonbahar Turu Rüya Gibi Kütük Evlerde 2 Gece Konaklamalı-Ve Gölcük Mergez Macera Turizm 2026
Yedigöller, dünyanın en güzel tabiat parklarından birisidir. İçinde barındırdığı endemik bitki ve ağaç çeşitleri ile muhteşem bir görsel şölene sahip bölgedir.
Sonbaharda Yedigöller rengârenk olur. Evet, yanlış duymadınız! Yapraklar; sarı, kırmızı, yeşil ve altın sarısının birbirinden güzel tonlarına bürünerek muhteşem bir görsel şölen oluşturur.
Yedigöller’de kütük evlerde konaklayıp sonbaharın ahengine ayak uydurmaya ve muhteşem manzaranın tadını çıkarmaya var mısınız?

İşte böyledir Yedigöller…
Mergez Macera Turizm olarak Yedigöller’e defalarca gittik ve her gidişimizde, ilk kez görüyormuşçasına aynı mutluluğu yeniden hissediyoruz. Mutlu oluyor, huzur buluyor ve “Oh be, dünya varmış!” diyoruz.
Sizler de bu eşsiz güzelliklerden mahrum kalmayın.
Dönüş yolunda Gölcük Tabiat Parkı’nı da ziyaret edeceğiz.
NOT: BU TURUMUZ YOĞUN TALEP ALAN TURDUR VE KESİN KALKIŞLIDIR.
Kontenjan sınırlı sayıdadır. Bir an önce kaporanızı göndererek turunuzu kesinleştiriniz.
Yedigöller’de 2 gece kütük evlerde konaklayacağız. Her evimizde 2 ayrı, kapalı oda ve şömine başında 2 kişilik bir yatak bulunmaktadır. İki odanın da kapıları olan, birbirinden bağımsız odalar olduğunu özellikle belirtmek isteriz.
Toplam 3 kütük ev kapattık ve 3 evin tamamı grubumuza ait olacaktır. Ayrıca şömine başında konaklayacak misafirlerimiz (bizce en şanslı kişiler 😊), evin orta bölümünde, şöminenin hemen yanında bulunan yatakta konaklayacaktır.
Her evde toplam 6 kişi konaklayacaktır.
.jpg)
Evlerde bulunan mutfakta yemeklerinizi ve kahvaltınızı hazırlayabilirsiniz. Mutfaklarda mini buzdolabı ve ocak bulunmaktadır. Ayrıca evlerde banyo, WC ve şömine mevcuttur. Sıcak su bulunmaktadır.
Şömine keyfimizin eksiksiz olması için evlerimize kullanacağımız odunları da önceden koydurduk. Her evde bulunan banyo ve WC, o evde konaklayan misafirlerimizin ortak kullanımındadır.
Evlerimizde bulunan ekipmanlar:
● Mini ocak
● Mini buzdolabı
● Çaydanlık
● Mangal ünitesi
Misafirlerimizin getirmesi gerekenler:
● Çatal, tabak, bardak, tava vb.
● Tel ızgara
● Mangal kömürü
Her evde konaklayan misafirlerimiz, ortak bir yemek ve kahvaltı planı yapabilirler. Kamp ateşimiz ise 3 evin ortak kullanım alanında yakılacaktır.
Yedigöller’in eşsiz doğasının içinde, bu şirin kütük evlerde 2 gün boyunca unutamayacağınız bir tatil deneyimi sizleri bekliyor.
Eminiz ki dönüş yoluna çıktığınızda aklınız, burada geçirdiğiniz o güzel 2 gün ve 2 gecede kalacak. Şehir hayatının kalabalığından ve gürültüsünden uzak, doğayla iç içe, huzur dolu 2 gece sizleri bekliyor.

Evlerimizin dışında ortak noktada güzel bir kamp ateşi yakacağız. Kamp ateşi başında sohbetlerr eşliğinde güzel zaman geçireceğiz. Evlerimizin dışında ateş yakıp pişirim yapabileceğimiz mangal yerleride var. Sonbahar konseptiyle gezintimizi gerçekleştirip, birçok sonbahar resimleri çekeceğiz ...
Tek odada kalma durumu maalesef bu turda yoktur. İllaki tek kapalı odada kalırım derseniz 2 kişilik tur ücreti vermek zorundasınız arkadaşlar. Tek kalacak olan arkadaşları şömine başında ki yatakta kalacak şekilde yatırabiliriz.
İş stresinden uzak, doğanın kalbinde bizim güvencemizde huzurlu 2 gece sizi bekliyor. Mergez Macera Turizm Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı resmi bir acentedir. Acente numaramız A-16660 
Kahvaltı:
Bolu da ilk sabah kahvaltımızı meşhur çorbacımızda yapacağız. Size ait.
Öğlen yemeği:
Yedigöller'e çıkmadan önce yapacağımız alışverişte yemek için malzemelerinizi almalısınız.
Hareket Saatleri Ve Tarihi: 05 Kasım Perşembe Akşamı Hareket;
22.00-Mezitli belediyesi(eski belediye)
22.05-Vipol
22.15-Vatan bilgisayar
22.20-Hacıbaba önü pozcu
22.25-Kapalı spor salonu
22.30-Eski devlet hst
23.05-Tarsus nusret karşısı
KALIN KIYAFETLERİNİZ OLSUN SOĞUK OLACAK.
MERGEZ MACERA TURIZM ile sonbahar turları bambaşka bir duygudur.
Ücrete dahil olan hizmetler:
*Bölgeye Özel Uzman Rehber
*Türsab Belgeli Araçlar İle Seyahat
*Seyahat Sigortası
*Yedigöller Giriş Ücretiniz ,
*2 Gece Yedigöllerde Kütük Evlerde Konaklama Dahil
*Mersin -Yedigöller ,Yedigöller- Mersin Özel tur aracı ücretiniz ,
*Kamp boyunca yakacağınız odunlar,
*Mergez Güleryüz ve kalitesi dahildir.

NOT: Perşembe akşamı çıkıp cuma sabah direk sabah kahvaltısı için Bolu merkezde Bolu çorbacısında çorba içeceğiz.Size ait.Çorbacıdan sonra alışveriş için markete gideceğiz.
Mersin'e doğru giderken yedigöller çıkışında gözleme-sucuk ekmek-köfte ekmek yıyeceğiniz yerler mevcut.Dönüş yolunda yedigöller çıkışında bu bahsettiğimiz yerlerde yemek yiyeceğiz size ait.
Yeme içme ücretleri size aittir..
Tur ücreti: 9500 TL. KATILIM İÇİN 5000 TL ÖN ÖDEME GEREKLİDİR KALAN ÖDEME TUTARI TURDAN 2 GÜN ÖNCE TAMAMLANMALIDIR.
*Göreceğimiz Güzellikleri Aşağıdaki Resimlerde Paylaşıyoruz.Lütfen Sayfamızın En Altına Kadar Bakmayı Unutmayınız!
Not: Kapora verip rezerve yapan katılımcılarımızdan daha sonraki günlerde iptal durumu olursa veya etkinlik günü gelmez ise verdiği kaporası yanacaktır. Kaporanızı başka turlarımızda kullanamazsınız
***mail:mersingezginleri@gmail.com
***web:www.mergezturizm.com
***facebook:Mergez turizm
Fiyat: 9500 TL- Yatırılan çayma bedeli sebebi ne olursa olsun geri iade edilemez. Tura çıkmadan 2 gün önce kalan ödeme tamamlanmalıdır.
Gidiş: 05 Kasım Perşembe 22.00
Dönüş: 08 Kasım Pazar 22.00 Mersine Varış
Fiyatımıza: “Ulaşım + Bölgeye Özel Profosyonel
Rehber + Seyahat Sigortası+ Yedigöller Milli Park Giriş Ücreti , 2 Gece Kütük Evlerde Konaklama” Dahildir.
Gezilecek Yerler:
Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler (İsteğe Bağlı):
Katılım için Kişi Başı 5000 TL Cayma Bedeli Zorunludur.
REZER
VASYON